%100 Ücretsiz

%100 Ücretsiz

Yine de günümüzde hemen hemen her türlü oyunu bitirmek mümkündür ve Sabır oyunları bu konuda istisna değildir. Daha önceden bahsettiğimiz üzere, Klondike Solitaire’de kâğıtların puan türünden herhangi bir değeri yoktur; ancak bu, oyun oynarken puan toplamayacağınız anlamına da gelmemektedir. Yapılacak doğru veya yanlış hamle yoktur ve kendi kendinize yapacağınız seçimlerle oyunu oynayabilirsiniz. Fakat online liderlik panosunda yüksek bir skor elde etme peşindeyseniz veya sadece kendi rekorunuzu egale etmek istiyorsanız, zamana karşı oynamalısınız. İlk olarak, farklı kâğıt desteleri arasında herhangi bir sıra yoktur. Ancak – maça, sinek, karo ve kupa şeklindeki – her bir desteyi içeren dört öbeği doldurmanızı gerektiren belli bir sıra mevcuttur. Bu sıra as ile başlamalı ve ardından Papaz’a kadar 2, 3, 4, 5 ve diğer rakamlar olacak şekilde devam etmelidir. Yığınlardan birini tamamen boşalttıktan sonra, burada bir King kartıyla başlayarak yeni bir yığın (veya tek kart) başlatabilir veya taşıyabilirsiniz.

İdeal olarak kâğıtları, bu dört öbeğin her birine eşit şekilde eklemelisiniz. Her bir Solitaire oyununu oynamanın hemen hemen sınırsız sayıda olası yolu mevcuttur ve pek çok farklı yolla oyunu kazanıp sonucuna ulaşabilirsiniz. Tek bir “yanlış” hamlede kazanmanızı imkânsız hale getirmiş olursunuz. Tüm bunlar taşıdığınız kâğıdın hangisi olduğuna ve ayrıca seçeneklerinizin neler olduğuna bağlıdır. Genel kural olarak arkası dönük kâğıtları açmaya odaklanmak, her zaman yapılacak en iyi şeydir. Yeni Solitaire oyuncularının takdir edebilecekleri başka bir şey de ipucu seçeneğidir. Eğer herhangi bir olası hamle göremiyorsanız ve oyunun içinde sıkışıp kaldıysanız, o halde bir ipucu almanız harika olacaktır. Takip edilecek birçok kâğıt öbeği ve sütun olacaktır, öyleyse ne yapabileceğinize dair ufak bir dürtme faydalı olabilir. Eğer gerçekten de yapabileceğiniz hiçbir hamle yoksa ve fiilen oyunu kaybettiyseniz, görünen tek seçenek ‘geri al’ özelliği olacaktır. Bazı kişiler, Klondike Solitaire oyunlarının hepsinin kazanılabilir olduğunu söylerler ve bu doğru da olabilir, ancak tek denemede oyunu kazanmak her zaman mümkün olmayacaktır. Oyunda geriye gitmeden ve hamlelerinizi geri almadan yeniden denemek için sadece aynı oyunu yeniden başlatabilir ve birden fazla seçeneğinizin olduğu durumlarda farklı seçenekleri deneyebilirsiniz. Ve oyun ne kadar zorsa, o kadar çok taşınız veya kâğıdınız olacaktır.

  • Genel kural olarak arkası dönük kâğıtları açmaya odaklanmak, her zaman yapılacak en iyi şeydir.
  • Oyun, tüm kartlar doğru sırayla ve deste sırasına göre dört temel destede toplandığında tamamlanmış olur.
  • Klondike da dahil olmak üzere Pek çok Solitaire oyunu, şans oyunudur.
  • Sağ üstteki dört temel destede tüm kartları, yüksek rütbeden (Kral) düşük rütbeye (As) ve deste sırasına göre artan bir sırayla düzenleyin.

Oyunu oynama esnasında sitenin belirlediği kurallara göre oynanması ile birlikte herhangi bir sıkıntı yaşamadan oyun bitirilmiş olmaktadır. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olup 2007 yılından beri Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden Türkçeye çeviriler yapmaktadır. Çok farklı alanlara ve sektörlere yönelik çevirileri mevcuttur ve 2 yıl boyunca aylık yayınlanan ünlü bir derginin çevirmenliğini yapmıştır. Zor Solitaire, gerçek profesyoneller için zorlu bir varyasyondur. Standart Solitaire’i ustalaşmış ve daha zorlu bir meydan okuma arayanlar için mükemmeldir. Alternatif rehberlik size renklere dikkat etmenizi gerektirse de, takımlara da dikkat etmenizi teşvik ederiz. Dizinizin çoğu iki takımdan oluşuyorsa, zeminleri tamamlamak daha kolaydır, dört takımın hepsi değil. Dünyadan en güncel haberler, Türkiye’den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet’in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Bu oyunu ilk olarak geliştiren kişi Wes Chery’dir ve kartların tasarımı Susan Kare’ye aittir. Ayrıca kartları renk takımına göre ve As’tan Kral’a sırayla taşımanız gereken dört boş yığın temeliniz var. Ücretsiz çevrim içi Solitaire’in bir numaralı adresi Solitaire.net’e hoş geldin. Yıllardır dünyanın hertarafından milyonların severek oynadığı Solitaire oyunu, en popüler klasik kart oyunlarından biridir. Diğer liderlik panoları zamana karşı yarışmaya pek önem vermemektedir, ancak yapacağınız hamle sayısına önem vermektedir; dört öbeği doldurmak için ne kadar az hamle yaparsanız o kadar iyidir. Yine de en tepedeki listelerin ve liderlik panolarının çoğu sadece bunu saymakla kalmaz, bunun yanında hamleler ve zaman oranı, listedeki yerinizi belirleyecek olan şeylerdir. Ayrıca günlük olarak kazanılan oyun sayısını veya kayıpsız ardışık sırada en iyi oyuncuların listesini veren sürümler de mevcuttur.

Temeller, As’tan başlayarak, ardından İki, Üç ve Kral’a kadar takımla oluşturulur. Bunun aksine, tablo yığınları alternatif renklerle oluşturulmuştur. Tek bir kartı, bir parçayı veya herhangi bir yığını veya tüm yığını başka bir yığının üzerine taşıyabilirsiniz, ancak bu kurala göre – alternatif renkler ve aşağı doğru sıra. FreeCell oyna, çoğu anlaşmanın çözülebilir olduğu ve temelde beceriye dayalı bir mostbet güncel giriş olarak tanınır. Onu benzersiz kılan şey, dört serbest hücredir – oyuncuların kartları geçici olarak depolayabileceği alanlar, oyunu stratejik derinlik kazandırır. Piramit Solitaire’in basit kuralları ve stratejik öngörü gerektirmesi, ücretsiz çevrimiçi oynamak için favori kart oyunlarından biri yapar.

Kart dağıtımının yapılmasının ardından elde 24 tane kart kalmaktadır. Parmağınız veya kullanıyorsanız dokunmatik kaleminiz, dizüstü bilgisayarınız veya masaüstü bilgisayarınızdaki imleçle aynı işlevi görecektir. Piramit Solitaire temel olarak bir şans oyunu olsa da, bu çevrimiçi oyunda kazanma şansınızı artırmak için uygulayabileceğiniz bazı stratejiler vardır. Solitaire oyununu, internet üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra, bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz. Spider Solitaire, iki deste kart kullanımıyla bilinen karmaşık ve çok popüler bir varyanttır. Spider Solitaire’i platformumuzda indirme gerektirmeden çevrimiçi oynayabilirsiniz. Papazın altında diğer serilerin de sırasıyla tamamlanması gerekir. Bu biçimde son sayıya gelene kadar tüm kağıtların dizilmesi gerekir. Böylelikle oldukça kolay ve eğlenceli bir şekilde oyun oynanmış olur. Stoka dönmek yerine, önce ana solitaire düzenine dikkatlice bakın.

Leave a Reply