3D Secure ile Ödemek Ne Oluyor?

  • Post author:
  • Post category:tr
  • Post comments:0 Comments

Eskiden haftada bir kez olurdu; parayı hesaba geçirmiyor veya çok geç geçiriyor. İşleri güçleri düzgün çalışmıyor, sürekli sorunlar yaşanıyor. Artık usandım, canlı destek de hep aynı şeyleri söylüyor.

  • 100 konutlu bir sitede kapıcının olmadığı durumda ödenecek minimum miktar 750  lira iken, en yüksek miktar ise bin lira seviyelerinde seyrediyor.
  • Türlü bahanelerle ödemeyi gerçekleştirmek istemiyorlar.
  • Vergi kaçırmaya zemin oluşturmak yönünde olur ya da işletmenin nakit sıkışıklığından da olabilir.
  • Burada kart sahibinden yalnızca kendisinin bildiği bir şifre veya kod girmesi istenir.
  • Kazancımı çekmek istediğimde, üzerine 50 bin tl daha iade ederek oynadım ve kaybettim.

Genişletme çalışmalarının yapıldığı Kartepe İzmit Caddesinde taş duvar imalatları da yapılarak caddenin her iki tarafında mineral parke yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Binder asfalt serimi yapılan caddede, yolun zemine oturması ve uygun iklim koşullarının oluşacağı yaz aylarında son kat aşınma asfalt serimi yapılması planlanıyor. Mineral parke kaldırımları ve dekoratif aydınlatmalarıyla görsel zenginliğe kavuşan İzmit Caddesi, Kartepe’nin gözde caddelerinden birisi oldu. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda şüphe üzerine V.E. Yapılan incelemede V.E.’nin mermileri Malatya’da birine göndereceği anlaşıldı.

EKONOMİ

Türlü bahanelerle ödemeyi gerçekleştirmek istemiyorlar. Buldukları tüm bahaneleri yerine getirmeme rağmen hala ödememi yapmıyorlar. Dün canlı destek ile görüşmemizde sıra ile ödeniyor, sorun yok, merak etmeyin dediler. Üstelik parayı ben yatırmıyorum, onlar yatırıyorlar ve insanları mağdur ediyorlar. İlave sıkılaşma adımlarına yönelik bir basın duyurusu payalaşan Merkez Bankası’nın açıklamasına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten destek geldi. Bakan Şimşek, sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaşma adımları attığını vurguladı.

‘Bugün paranız yatacak, yarın paranız yatacak’ şeklinde bir hafta geçti ve henüz para hesabıma yatmadı. Yetkililer bu konuyla ilgili bilgilendirilmeli ya da konu hakkında gerekli yerlere soruşturma başlattım. Çalıştığınız bankaları BTK’ya şikayet ettim. Paramı çekmek istiyorum ancak 18 yaş altı bir doğrulama yapılmış.

Sweet Bonanza Geri Ödeme. İstiyorum Haberim Olmadan Para Çekildi Hesabımdan

198 liralık bir para transferi gerçekleştirmediğimi belirtmek isterim. Para gönderme açıklamasında hesap bakiyesi ile ilgili bir bilgi bulunmazken, hesabımdan izinsiz para çekilmiştir… Müşteri hizmetleri ARN ve RRN kodlarını bankadan alınması gerektiğini söyledi. Bu numaraları elde etmeme rağmen sorunum çözülmedi.

Gelişmiş özellikler ekleyin

Sweet Bonanza uygulamasına üye oldum bir iki kere oynadıktan sonra bana göre olmadığına karar verdim ve iptal etmek için elimden geleni yaptım ama olmadı. Lütfen hesabımın iptal edilmesini istiyorum. Bu mesajımdan sonra eğer Herhangi bir sorun söz konusu olursa sorumluluk bana değil size aittir.

Leave a Reply